A gránátalma igazi superfood!
Piros szín, kerekded forma, finom íz: a gránátalmát minden évszakban szívesen fogyasztjuk, és milyen jól tesszük! Ennek a sokoldalú vitaminbombának a segítségével ugyanis rengeteg hasznos anyagot juttatunk a szervezetünkbe.
Élénk vörös színe jókedvre derít, a belsejében rejlő édes magvacskák pedig segíthetnek nekünk leküzdeni a betegségeket. Akár a magvakat használjuk fel, akár csak a kipréselt levét, mindenképpen érdemes nyersen fogyasztani: kevesen tudják, de a gránátalma háromszor annyi antioxidánst tartalmaz, mint a zöld tea vagy a vörösbor. Ezek az antioxidánsok megkötik a szabadgyököket, védik a sejteket a károsodástól és gyulladáscsillapító hatásuk is van. A gránátalma emellett gazdag C és E vitaminban, tehát remek immunerősítő, sőt antibakteriális és vírusellenes hatása is kimutatható. Napi 2dl gránátalmalé fogyasztása karban tartja a memóriát, és hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásának meggátolásában.
Szeretnél többet tudni a gránátalma...
... különféle konyhai felhasználásáról?
... legegyszerűbb pucolási technikájáról?
... termesztéséről?
Kétszeresen koncentrált gránátalma sűrítmény, tiszta, finomítatlan gránátalma léből. Angol minőség.
A Gránátalma kivonat tablettánként magas koncentrációjú, 40% ellagsav tartalomra standardizált gránátalma kivonatot tartalmaz. Használata javasolt mindazok számára,
Hatóanyagai segítenek kivédeni a stresszel és a szervezet öregedésével járó káros hatásokat.